Κρίσιμο 24ωρο για το μέλλον του Πόποβιτς στον πάγκο της Ξάνθης


Εντός της Δευτέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παρουσία του Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο της Ξάνθης, καθώς έχουν μαζευτεί ακόμα περισσότερα σύννεφα με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδος, απόγευμα στην Αυστραλία, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται πάντως τίποτα και μάλιστα αναγνώστης του ThrakiSportS από το Σίδνεϊ, ο οποίος έχει αποδειχθεί πολύ καλή πηγή στο θέμα αυτό με τις μέχρι στιγμής αναρτήσεις του, μετέδωσε την πληροφορία το απόγευμα της Κυριακής ότι μετράει ώρες ο Αυστραλοκροάτης προπονητής στον πάγκο του ΑΟΞ.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το κουίζ που έβγαλε η ιστοσελίδα liganews λιγο πριν την έναρξη των αγώνων της Κυριακής περί άμεσης αποχώρησης προπονητή ομάδας της SL2 μετά από αυτήν.

Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα, καθώς αυτή ειναι η μόνη εβδομάδα που δεν έχει αγώνα η ομάδα της Ξάνθης την Τετάρτη. Από την προσεχή Κυριακή ξεκινά ένα μπαράζ συνεχόμενων αναμετρήσεων που δεν είναι απλά πέντε, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά φτάνουν τον αριθμό των επτά συνεχόμενων χωρίς ανάσα, καθώς έχει προστεθεί και ο εξ αναβολής με την Δόξα Δράμας. Θα μας βγάλουν δηλαδή ως τα μισά του δεύτερου γύρου.

Λέγεται μάλιστα ότι ήδη έχει γίνει η προεργασία ώστε εφόσον ανακοινωθεί διαζύγιο, να έρθει άμεσα νέος προπονητής μέσα στο επόμενο 24ωρο και να προλάβει να δουλέψει σε 4-5 προπονήσεις, πριν η ομάδα μπει ξανά σε αμιγώς αγωνιστικούς ρυθμούς και προπονήσεις που κάθε άλλο παρά θα μπορεί να δουλέψει τακτική και σχήματα. Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας.