Έκανε επαγγελματία η Δόξα Δράμας τον γιο πρώην στράικερ του Πανθρακικού επενδύοντας στο ντόπιο στοιχείο

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά». Ο γιος του παλαιμάχου σέντερ φορ, Κώστα Κυριακίδη, που έπαιξε και στον Πανθρακικό εκτός από τις Δόξα Δράμας, ΠΑΟΚ, Λάρισα και Καβάλα, είναι μέλος στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας των «Μαυραετών» και με τη… βούλα. 

Ο λόγος για τον 17χρονο Δημήτρη Κυριακίδη (στη φωτο με τον πρόεδρο Τάσο Καραγιαννίδη), που καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης, αγωνίστηκε πέρυσι στην Κ19 της Δόξας και συνεχίζει την οικογενειακή ποδοσφαιρική «παράδοση», ενώ το τελευταίο διάστημα έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις των «μεγάλων». 

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την προώθησή του στην πρώτη ομάδα, με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, ακολουθώντας τα χνάρια των Θεοδοσιάδη-Πετρίδη φέτος, αλλά και των Παπαϊωάννου, Ρούτση, Τάσιου, που έκαναν το βήμα από πέρυσι (όλοι συμπαίκτες του στη β΄ ομάδα). 

Με αυτή την κίνηση, η Δόξα έχει πλέον 10 Δραμινούς σε σύνολο 30 παικτών του ρόστερ, ακριβώς δηλαδή στο ποσοστό του «1/3». Οι υπόλοιποι 9 είναι οι Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Τάσιος, Ρούτσης, Παρασκευάς, Πινδώνης, Κόντος, Πετρίδης

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον 17χρονο Δημήτρη Κυριακίδη!

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προώθηση στην επαγγελματική ομάδα του 17χρονου Δημήτρη Κυριακίδη!
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της ομάδας μας, αγωνίζεται ως σέντερ φορ  και η παρουσία του στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας έπεισαν τον Θανάση Κολιτσιδάκη  ώστε να εισηγηθεί την προώθηση του στην πρώτη ομάδα.
Με την σημερινή εξέλιξη η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως βασικός της στόχος και φιλοσοφία αποτελεί  η προώθηση δικών της παιδιών στην επαγγελματική ομάδα».