Στην τηλεοπτική «Δίκη» ο Άρης Πιαλόγλου: «Ήταν εύκολο να ξεσηκώσουμε τον κόσμο αλλά δεν το θέλαμε»

«Ηταν πολύ εύκολο και τότε που έπεφτε η λάσπη και τώρα, να ξεσηκώσουμε την κοινωνία της Θράκης γιατί όλοι αισθανθήκαν στο πετσί τους πόσο άδικα κατικαστήκαμε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αν και τοπικοι άρχοντες, βουλευτές, δήμαρχοι και περιφερειάρχες ήταν σίγουρο ότι θα ήταν μπροστάρηδες».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Open. Εκεί επανέλαβε τα περί ηθικής δικαίωσης με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα.

Για το τι μέλλει γενέσθαι και αν η Ξάνθη θα διεκδικήσει αποζημιώσεις, ο Πιαλόγλου είπε: «Το θέμα ειναι νομικό. Υπάρχουν οι νομικοι που στηρίξαν τις θέσεις μας στα δικαστήρια, είτε αυτά που μας δικάσαν είτε εκείνα που δεν μας δικάσαν. Είναι θέμα των ιδιοκτητών σε πρώτη φάση και των νομικών που θα δουν αν υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης και με ποιον τρόπο».

Ο Αρης Πιαλόγλου είπε ότι σε έναν γάμο υπάρχουν δύο, θέλοντας να τονίσει την αθωώτητα της Ξάνθης μετά την αθώωση και του ΠΑΟΚ ενώ πρόσθεσε: «Όταν αρχισε να πέφτει αυτή η λάσπη, η ομάδα ήταν για πλέι οφ, μετά ωστόσο έπεσε η ψυχολογία και των ιδιοκτητών και της διοίκησης και των παικτών και φτάσαμε στο σημείο να παίξουμε στα πλέι άουτ».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε ότι παραμένει σε εξέλιξη η εισαγγελική διερεύνηση για διάπραξη τυχόν ατυχημάτων από τα μέλη της ΕΕΑ αναφορικά με την απόφασή τους για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία και κυρίως τον χρόνο της ανακοίνωσης της απόφασης.