Κύπελλο Ελλάδος: Ηττήθηκε ο Μάντζιος στο «Καραϊσκάκη», ανοιχτοί λογαριασμοί στον επαναληπτικό

Ο Ολυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Καραϊσκάκης», στον πρώτο επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε μικρό προβάθισμα, με τον επαναληπτικό να είναι ανοιχτός.

Ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο πήρε προβάθισμα στο σκορ μόλις στα 50”, όταν μετά από ωραία κάθετη του Βρουσάι ο Κάιπερς υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πάσαρε για τον Χασάν, με τον Αιγύπτιο φορ να ανοίγει το σκορ σε κενή εστία για το 1-0.

Ο Άρης του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου ευτύχησε να ισοφαρίσει μόλις στο 3′, όταν μετά από ετκέλεση φάουλ ο Μάνος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπα και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-1.

Το τελικό 2-1 έγραψε και πάλι ο Χασάν μόλις στο 14′, όταν μετά από σέντρα του Χολέμπας με ωραία προβολή νίκησε τον Κουέστα.

Στην συνέχεια χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος και το ενδιαφέρον να στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις αρχές Μαρτίου.