Δάκρυσε στον ραδιοφωνικό αέρα ο μεγάλος Αντώνης Αντωνιάδης για τα 113α γενέθλια του Παναθηναϊκού

Ο τεράστιος Αντώνης Αντωνιάδης κλήθηκε μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Κατσαρό και τον παλιο δημοσιογράφο Μάκη Παπαζήση να μιλήσουν στον αέρα της ΕΡΑ Σπορ για τα 113α γενέθλια του Παναθηναϊκού.

Ο καταγόμενος από το Πετροχώρι Ξάνθης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δάκρυσε ενθουμούμενος τις μεγάλες στιγμές της ομάδας και κυρίως την πορεία στο Γουέμπλεϊ μισό αιώνα πριν, που αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην γνωστή ιστορία με τους τέσσερις συμμαθητές του από την Ξάνθη που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον ημιτελικό με τον Ερυθρό Αστέρα και κοιμήθηκαν στην Λεωφόρο με εκείνον ως μέσο, προκειμένου να μπορέσουν έστω και χωρις εισιτήριο να δουν τον αγώνα.

Πρόσθεσε την δική του επιτυχία με το γκολ των πολλών εννιαριών στην έδρα της Έβερτον αλλά και την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ εκείνου του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και την τιμή που του έκανε η UEFA να τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους ζωντανούς θρύλους της διοργάνωσης που αποτέλεσε πρόδρομο του Champions League.

Στο τέλος της μεγάλης συνέντευξής του στην εκπομπή του Άρη Γάτα εξέφρασε την ελπίδα να λυθεί σύντομα το θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο χαρακτήρισε κομβικής σημασίας για να μπορέσει ο σύλλογος να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Δακρύζοντας όμως τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πάντα θα παραμένει μεγάλος.