Volley League: Αιχμηρό σχόλιο Κοντοστάθη κατα ΕΣΑΠ για την μη αναβολή του Κηφισιά – Φίλιππου Βέροιας

Τέταρτο κρούσμα εντοπίστηκε στην Κηφισιά, έπειτα από τα τεστ που διενεργήθηκαν στην ομάδα.

Με τα τρία προηγούμενα κρούσματα που εντοπίσθηκαν στις αρχές της εβδομάδας, η ΕΣΑΠ ανέβαλε την αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με την Κηφισιά. Με τον εντοπισμό και του τέταρτου κρούσματος, η Αθηναϊκή ομάδα περιμένει να δει αν θα γίνει από πλευράς ΕΣΑΠ δεκτή η αίτηση αναβολής που κατέθεσε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας.

Με την ΕΣΑΠ έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση να ανακοινώνει την πραγματοποίηση του αγώνα ανάμεσα σε Κηφισιά και Φίλιππου Βέροιας, πράγμα που έφερε αντιδράσεις στους αθλητές της Κηφισιάς και έντονη ανησυχία.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε με δεικτικό τρόπο ο Εβρίτης, Γρηγόρης Κοντοστάθης, για την απόφαση αυτή αλλά και την ανησυχία που επικρατεί ανάμεσα στους αθλητές.

Το σχόλιο του Αλεξανδρουπολίτη αθλητή:

Έχουμε 4 κρούσματα αυτή την εβδομάδα στην ομάδα .Πέφτουμε για ύπνο και δεν ξέρουμε άμα θα ξυπνήσουμε θετικοί η αρνητικοί, δεν πάμε πουθενά για να μην θέσουμε κανέναν σε κίνδυνο γιατί ακόμα δεν ξέρουμε άμα τα κρούσματα μας σε 5 μέρες θα είναι 8 η 10. ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ θα μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε γιατί την volleyleague δεν την ενδιαφέρει άμα κολλήσουμε όλοι η ακόμα χειρότερα κολλήσουμε κάποιον συνάδελφο μας από την αντίπαλη ομάδα. Τα παιχνίδια να γίνονται να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τικ τοκ“.