Με ανακοίνωσή της διαψεύδει η ΕΡΤ οποιαδήποτε ευθύνη για το μπέρδεμα ΑΟΞ και ΑΕΞ

Διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο η ΕΡΤ οποιαδήποτε σχέση με το μπέρδεμα των εμβλημάτων του ΑΟΞ και της ΑΕΞ σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Η ΕΡΤ ΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και με βάση αυτήν φιλοξενείται και σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της, όπου αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή την εσφαλμένη αναγραφή των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης (τίτλος, λογότυπο κλπ) σε πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης ή ιστοσελίδες, που ενημερώνουν για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, η ΕΡΤ Α.Ε. διευκρινίζει ότι «ουδέποτε επικοινώνησε το εν λόγω εσφαλμένο λογότυπο είτε μέσω Δελτίου Τύπου, είτε μέσα από τις δικές της πλατφόρμες μετάδοσης τηλεοπτικού ή διαδικτυακού προγράμματος».

«Επομένως» τονίζει σε ανακοίνωσή της «οποιαδήποτε περαιτέρω απόπειρα να μεταφερθεί στην ΕΡΤ Α.Ε. η ευθύνη για την εσφαλμένη αποτύπωση των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης, θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της προστασίας των έννομων συμφερόντων της εταιρείας».

Νωρίτερα η Cosmote TV είχε αποδώσει ουσιαστικά στην ΕΡΤ την ευθύνη για το γεγονός ότι στην συνδρομητική της πλατφόρμα υπήρχε το λογότυπο της ΑΕΞ αντί για του ΑΟΞ στα τελευταία ματς της Ξάνθης, είτε αυτά διεξήχθησαν είτε όχι.