Super League: Έπεσε πάνω στον Χασάν ο «Τόρο» μετά το γκολ «μπάζερ μπίτερ» κόντρα στα Γιάννενα στο Φάληρο

O Oλυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη επικράτησε δύσκολα στις καθυστερήσεις με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα, στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι, αφού οι ερυθρόλευκοι τα βρηκαν σκούρα κόντρα στην σκληροτράχηλη και τακτικά σχεδόν αλάνθαστη ομάδα των Ιωαννίνων.

Στο 17ο λεπτό μετά από παράβαση του Χουτεσιώτη στον Ελ Αραμπί δόθηκε πέναλτι, το οποίο έβγαλε εξαιρετικά ο Χουτεσιώτης για να κρατήσει το μηδέν στο 20′.

Ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή φάση με τον Μασούρα και τον Κάργα να βγάζει σωτήρια τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις ο Παμλίδης είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ που βρήκε πάνω στον Σεμέδο και πέρασε λίγο έξω για να φύγει κόρνερ. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος στο 0-0 με τον ΠΑΣ να είναι ανταγωνιστικός και τον Ολυμπιακό να έχει βγάλει ορισμένες φάσεις, αλλά όχι τόσο καλή εικόνα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο 2ο μέρος με τον Πορτογάλο να βάζει αρχικά Καμαρά και Φορτούνη. Η πίεση του Ολυμπιακού αυξήθηκε αλλά λίγο μετά το 55′ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί ως οφσάιντ με χρήση VAR . Οι ερυθρόλευκοι επέμειναν, ο ΠΑΣ δεν κλείστηκε και προσπάθησε να απειλήσει ξανά αλλά στο τέλος μίλησε η εκτελεστική κλάση και δεινότητα του Χασάν. Από στατική φάση – φάουλ του Φορτούνη με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος του ματς έκανε το τελικό 1-0. Στη συνέχεια αφιέρωσε το γκολ του στον φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του Ομάρ.