Super League: Ενδιαφέρον από ΑΕΚ αλλά και ομάδες του εξωτερικού για τον Γούτα

To συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού του Ατρομήτου και πρώην της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις πιθανότητες που συγκεντρώνονται για να ανανεώσει να είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportime, έχει ήδη 1-2 καλές, σχετικά, προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά εφόσον έχει ήδη δοκιμάσει να βγει εκτός Ελλάδας, θα προτιμούσε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του εντός των τειχών. «Η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη από την ΑΕΚ, που έχει δείξει ενδιαφέρον, κυρίως για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Στην ΑΕΚ η 4άδα ή 5άδα των στόπερ της επόμενης σεζόν θα είναι μεγάλο κουίζ για δυνατούς λύτες. Σχεδόν κανένας δεν μπορεί ή δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος. Ακόμα και ο Τσιγκρίνσκι. Ο Νεντελτσεάρου εμφανίστηκε με σκαμπανεβάσματα και ελπίδα όλων είναι να τον βοηθήσει ο Χιμένεθ να ανακάμψει ενώ ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, Στράτος Σβάρνας έχει δείξει πως είναι λύση για 3ος ή και 4ος.

Η ΑΕΚ λοιπόν προβλέπεται να πάρει τουλάχιστον δύο στόπερ, με την περίπτωση του 26χρονου Δημήτρη Γούτα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού εκτός τον άλλων είναι Έλληνας, με την ομάδα να χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.