Στον αέρα το ΑΟΞ-Δόξα Δράμας του αλλου Σαββάτου και αναβολή στα δύο πρώτα των Δραμινών λόγω ΕΕΑ

Κόντρα στην απόφαση που φέρεται να ελήφθη από το ΔΣ της Super League 2 την Τρίτη αλλά και στις εκτιμήσεις του νομικού της συμβούλου Χάρη Γρηγορίου, όλα δείχνουν οτι ΔΕΝ θα ξεκινήσει η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα.

Η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας μέχρι «την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής της 21ης Ιανουαρίου» καθώς έγινε αντιληπτό ότι δεν μπορούσε να ρισκάρει με την επιβολή προστίμων σε περίπτωση που τελικά οι Μαυραετοί δεν λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Έτσι, το προγραμματισμένο για το Σάββατο 16/01 παιχνίδι με τα Χανιά εκτός έδρας και αυτό με τον Εργοτέλη στις 20 Ιανουαρίου στη Δράμα δεν θα θα διεξαχθούν, ενώ στον αέρα βρίσκεται και η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην Ξάνθη αφού δεν είναι γνωστό αν θα βγει εντός 48ωρου η απόφαση στην αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει η Δόξα Δράμας και θα συζητηθεί την Πέμπτη.

Αναλυτικά η απόφαση της SL2 αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».