Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το lockdown στην Κύπρο ο Γιώργος Δήμιζας

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο 26χρονος γκολκίπερ Γιώργος Δήμιζας, που τυγχάνει και φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Μετά από τρεις πετυχημένες σεζόν με τη φανέλα της Καβάλας, ο Γιώργος Δήμιζας το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Αναγέννησης Δερύνειας.

Ωστόσο, προσωπικοί λόγοι τον υποχρέωσαν να λύσει την συνεργασία του με τους Κύπριους και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Έτσι κι αλλιώς το lockdown που αποφασίστηκε από την κυπριακή κυβέρνηση καθιστά αβέβαιη την συνέχεια των πρωταθλημάτων, πλην της Α’ Κατηγορίας.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες και μία εξ αυτών είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Επισκοπή Ρεθύμνου. Οι Κρητικοί ψάχνουν για τερματοφύλακα που θα τους ανεβάσει επίπεδο και έχουν στραφεί στον Δήμιζα.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού την καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ωστόσο βρέθηκε (και αγαπήθηκε) στον ΑΟΚ, στην Καβάλα.