Ελληνική ομάδα στο Μόναχο ψάχνει παίκτες και από την Θράκη μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο!

Μια από τις πιο δημοφιλείς και άρτια οργανωμένες Ελληνικές ομάδες στην Γερμανία, η Ελλάς Μονάχου, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υπάρχουν ανοιχτές θέσεις για παίκτες από την Ελλάδα που θέλουν να συνεχίσουν το ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή τους στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Στην ομάδα που συμμετέχει στην Kreisliga, αγωνίζεται και ο 21χρονος επιθετικός Ξανθιώτης στην καταγωγή Φερίτ Χουσεΐνογλου. Η ομάδα να έχει στο ρόστερ της αρκετούς Έλληνες, αλλά το πιο μεγάλο της ίσως όνομα είναι ο Νίκος Αραμπατζής, 36χρονος Σερραίος αμυντικός, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ την τετραετία 2006-10 και βρίσκεται από πέρυσι εκει έχοντας ακόμα αγωνιστεί σε Θρακικό Άνω Μητρουσίου, Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Λάρισα, Εθνικό Άχνα, Παναιτωλικό, Αιγινιακό και ΑΕ Λευκίμης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Η Ελλάς Μονάχου στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με την Ελλάδα, του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και του εμπλουτισμού του ρόστερ της για το υπόλοιπο της περιόδου είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά  Έλληνες ποδοσφαιριστές! Κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αυτήν του Ιανουαρίου, ο σύλλογος μας αναζητά δύο παίκτες, οι οποίοι θα καλύψουν τις θέσεις του αριστερού χαφ και του αμυντικού χαφ.  Για μια καινούρια αρχή και μια νέα ζωή εδώ στη Γερμανία ο σύλλογος μας θα σας βοηθήσει σημαντικά, τόσο στο θέμα του σπιτιού όσο και της δουλειάς. Από την πλευρά σας ιδανικό άλλα όχι υποχρεωτικό είναι να έχετε γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο Β1, σίγουρα δίπλωμα αυτοκινήτου (αν διαθέτετε για λεωφορείο ή και φορτηγό ακόμα καλύτερα), Φυσικά μια πρότερη εμπειρία σε ομάδες Β’ ή Γ’ Εθνικής θα αποτελέσει πλεονέκτημα ως προς την επιλογή σας, όπως επίσης το να μην αντιμετωπίζετε κάποιο τραυματισμό και να μην έχετε σταματήσει την εκγύμναση σας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μέσω του e-mail info@fchm.de ή τηλεφωνικά μέσω της εφαρμογής Whatsapp στο 004917610321130 κ. Γιώργος Κίτσιος”