Αστέρας και Βορέας Αλεξανδρούπολης έγιναν δεκτοί στο Μητρώο της ΓΓΑ αλλά όχι και οι Κύκλωπες

Δύο σωματεία χειροσφαίρισης έχουν ήδη γίνει δεκτά στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όχι όμως το πιο γνωστό της πόλης.

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που μετέχουν στην Α2 Ανδρών και μέχρι πριν λίγο καιρό εκπροσωπούσαν τον Εβρο και στην Α1 Γυναικών, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν λάβει έγκριση για ένταξη στο Μητρώο της ΓΓΑ. Μάλιστα, δεν έλαβαν και κρατική επιχορήγηση ύψους 2.500 ευρώ.

Αντιθέτως οι δυο άλλοι σύλλογοι της πόλης, που δεν διαθέτουν όμως αγωνιστικά τμήματα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, αφενός έχουν λάβει έγκριση, αφετέρου έχουν λάβει και επιχορήγηση. Ο Βορέας Αλεξανδρούπολης έγινε δεκτός στο Μητρώο της ΓΓΑ στις 27 Νοεμβρίου και ο Αστέρας Αλεξανδρούπολης στις 29 Δεκεμβρίου.

Αν δεν προλάβει να ενταχθεί στο Μητρώο της ΓΓΑ ο σύλλογος των Κυκλώπων, πέρα από το γεγονός ότι θα χάσει οριστικά την ευκαιρία να γεμίσει τα ταμεία του με την επιχορήγηση των 2.500 ευρώ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης αλλά και δεν θα έχει δικαίωμα χρήσης του Μιχάλης Παρασκευόπουλος και άλλων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων από τη νέα σεζόν.