Διήμερο ρεπό, ερχομός Πέτροβιτς και καθαρά τεστ στην Ξάνθη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Διήμερο ρεπό έδωσε ο Τόνι Πόποβιτς σε όλους τους παίκτες της Ξάνθης για την Πρωτοχρονιά, αφότου ξεκαθάρισε οτι δεν θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα.

Η ευχή όλων ωστόσο είναι ότι μια εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα της Super League 2 επιτέλους θα ξεκινήσει και για τον λογο αυτόν θα μπουν στην τελική ευθεία των προπονήσεων οι παίκτες της μοναδικής επαγγελματικής ομάδας της Θράκης, ενόψει της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Θεσσαλία.

Στις τελευταίες τρεις προπονήσεις έλαβε μέρος και το νέο απόκτημα της ομάδα της Ξάνθης, ο Σέρβος μέχρι πρότινος αμυντικός της Μπότεφ Πλόβντιβ Μίλος Πέτροβιτς. Επισήμως η απόκτησή του δεν έχει ανακοινωθεί αλλά αυτό θα γίνει με την έλευση του 2021, καθώς είναι μεταγραφή της περιόδου του Ιανουαρίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στα εβδομαδιαία τεστ που υποβάλλονται οι παίκτες της ΠΑΕ Ξάνθη στο πλαίσιο του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα αλλά αντίθετα όλα ήταν αρνητικά, είτε αναφερόμαστε σε παίκτες είτε σε προπονητικό τιμ και άλλα μέλη της ομάδας.