Ξέσπασμα Μκρτσιαν προς όσους προτείνουν λήξη των πρωταθλημάτων με ρήση του Μπιλ Σάνκλι της Λίβερπουλ

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, με Μπλι Σάνκλι του ανθρώπου που πήρε την Λίβερπουλ από την Β’ Εθνική και την έκανε μεγάλη και το άγαλμα του υπάρχει έξω από το Ανφιλντ, ο Εβρίτης αμυντικός της Κηφισιάς εύχεται καλές γιορτές και παραθέτει τις σκέψεις του και το στοπ που έχει μπει στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο.

Η ανάρτηση του Αντρέα Μκρτσιαν:

Όσοι ποδοσφαιριστές ή παράγοντες ομάδων παρακαλάνε να μην συνεχιστούν ή να μην ξεκινήσουν καν τα πρωταθλήματα καλά θα κάνουν όταν είναι ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα (έστω και αν είναι το επόμενο καλοκαίρι)να μην ξανά ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, “κύριοι” το ποδόσφαιρο είναι αγάπη, πάθος και τρόπος ζωής αν δεν το λέει η καρδιά σας απομακρυνθείτε, χόρτασε το ελληνικό ποδόσφαιρο από απατεώνες παίχτες και παράγοντες που δεν σέβονται ούτε ομάδες ούτε συναθλητές ούτε το ίδιο το άθλημα, όλοι μας θέλουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας αλλά θέλουμε και να ζήσουμε!!

Ψυχολογικά, σωματικά, οικονομικά μας καταστρέφεται αφήστε να μας να ζήσουμε και να κάνουμε τηρώντας τα μέτρα αυτό που αγαπάμε. Μην διώχνεται ακόμα και τους λίγους ανθρώπους που βάζουν χρήματα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο! Τα χρόνια της δουλειάς του ποδοσφαιριστή είναι μετρημένα σεβαστείτε τα!!

υ.γ Μια προσωπική σκέψη και τοποθέτηση!! Καλές γιορτές σε όλους ελπίζω η επόμενη μας επαφή να είναι μέσα στο γήπεδο!