Super League: Επιστρέφει στην ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα σε κομβικό πόστο ο Νίκος Κωστένογλου

Συνεχίζονται οι αλλαγες σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται η επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου σε θέση επικεφαλή στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Ξάνθης, που ήταν επικεφαλής των υποδομών της ΑΕΚ μέχρι πριν ενάμισι χρόνο, αναμενεται  να επιστρέψει στο πόστο που είχε αφήσει για να αναλάβει την πρώτη ομάδα τον Αύγουστο του 2019.

Οπως μεταδίδει το aek365, Νίκος Κωστένογλου μετά την αντικατάσταση του από τον Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας  δεν επέστρεψε στην προηγούμενη θέση του με απόφαση του τότε χορηγού των ακαδημιών κ. Σαράντη όμως φαίνεται πως ένα χρόνο μετά πλησιάζει η ώρα της επιστροφής.

Αν ολοκληρωθεί η επιστροφή και ο Κωστένογλου αναλάβει το πόστο, δεν αναμένονται σαρωτικές αλλαγές σε άλλες θέσεις αφού η πλειοψηφία των προπονητών και γυμναστών που εργάζονται αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες είναι δικές του επιλογές που δεν είχαν αλλάξει και παραμένουν ως σήμερα.  

Υπήρχαν σκέψεις για μετάβαση του Γεωργέα από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, όμως τελικά θα παραμείνει στα τμήματα υποδομών όπου υπηρετεί την ΑΕΚ από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.