Ξηλώθηκαν όλα τα πράσινα καρεκλάκια στο Xanthi FC Arena και ο… Άγιος Βασίλης φέρνει τα κόκκινα

Ξηλώθηκαν πλέον όλα τα πράσινα καρεκλάκια στο Xanthi FC Arena, ακόμα και από την εξέδρα των επισήμων που είχε μείνει τελευταία. Ετσι πλέον τα Πηγάδια είναι ένα γυμνό από καθίσματα γήπεδο.

Τα πράσινα καρεκλάκια ως γνωστόν έχουν γίνει δωρέα σε πολλές ομάδες της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, από το… Οφρύνιο μέχρι το… Ορμένιο. Το θέμα είναι πότε θα μπουν τα κόκκινα.

Οι εργασίες αυτές δεν έχουν ακόμα αρχίσει. Εξάλλου, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη, καθώς αργεί ακόμα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Ωστόσο φιλοδοξία της διοίκησης είναι όταν θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και κυρίως όταν η τηλεόραση θα δείξει αγώνα από την Ξάνθη, να κυριαρχεί το… κόκκινο χρώμα.

Ολα δείχνουν ότι ο πρώτος αγώνας θα είναι εκείνος με τον Ιωνικό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Δεδομένης της εμπορικότητας των ονομάτων, εκτιμάται ότι το ματς θα είναι τηλεοπτικό και ο στόχος είναι ως τότε τα κόκκινα καρεκλάκια να έχουν τοποθετηθεί.

Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό πάντως, εκτίμηση είναι ότι ως το τέλος Ιανουαρίου το έργο θα έχει γίνει. Ο Αγιος Βασίλης ερχόμενος φέτος φέρνει κόκκινα καρεκλάκια στο Arena και πράσινα σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής, από την δωρεά του «Αγιου Βασίλη» Μπιλ Πάπας…