Super League: Βασικός ο Μπέρτος στο «Καραϊσκάκης», εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

O Ολυμπιακός επιβλήθηκε έυκολα της ΑΕΛ, των πολλών προβλημάτων, με 5-1 στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», στο τελευταίο παιχνίδι του 2020 για την 13η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Τάτσης επέλεξε στο βασικό σχήμα τόσο τον ξανθιώτη αμυντικό Μανώλη Μπέρτο, όσο και τους δύο πρώην παίχτες του ΑΟΞ Βαγγέλη Πλατέλλα και Χαμζά Γιουνές.

Ο γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 25′, όταν μετά από σέντρα του Ραφίνια ο ΕΛ Αραμπί κέρδισε στον αέρα τον Μπέρτο και ο Σουντανί έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση στο 32′, με τον Πινακά να κερδίζει από κοντά τον Σα με κεφαλιά και να γράφει το 1-1.

Οι πρωταθλητές πήραν εκ νέου το προβάθισμα πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου, με τον Φορτούνη να τσιμπάει την μπάλα μετά την κάθετη του Μπρούμα και να βρίσει τον Ελ Αραμπί, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 2-1.

Το δεύτερο μέρος ανοίκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, αφού στο 65′ ο Μασούρας τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη κάνοντας το 3-1 και πάλι σε κενή εστία, μετά από γύρισμα του Μπρούμα. Το 4-1 έγραψε ο Μπρούμα στο 79′ με εύστοχο πλασέ σε τετατετ, ενώ τον χορό των τερμάτων ολοκληρωσε και πάλι ο Ελ Αραμπί με κοντινή προβολή στο 89′, ύστερα από γύρισμα του Μασούρα.