Super League: Διπλό κορυφής για Μάντζιο που πέρασε «αέρας» από το «Γεντί Κουλέ»

Σπουδαίο διπλό του Άρη του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου, που πέρασε με το επιβλητικό 0-3 από το Ηράκλειο κόντρα στον ΌΦΗ και «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Βασικός και αναντικατάστατος για άλλη μια φορά για τους γηπεδούχους ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον, ενώ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού πέρασε ο επίσης πρώην παίχτης της Ξάνθης Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 29′, όταν από την δεξιά πλευρά ο Μπρούνο Γκάμα κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε και πάσαρε στον Δημήτρη Μάνο ο οποίος προσπάθησε να τελειώσει την φάση, με τον Σωτηρίου να αποκρούει σε πρώτη φάση, αλλά ο Μπερτόλιο κινούμενος στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία γράφοντας το 0-1.

Ο Άρης στο 42′ βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Μπεναλουά έπιασε τη φαλτσαριστή κεφαλιά και έγραψε το 0-2, λίγα λεπτά πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν οριστικά το ματς, όταν ο Βαφέας ανέτρεψε τον Μάνο, με τον Διαμαντόπουλο να υποδεικνύει σωστά το σημείο του πέναλτι και τον Χαβιέρ Ματίγια να εκτελεί εύστοχα, γράφοντας το τελικό 0-3.