CEV Cup: Τεράστια εμφάνιση Δαλακούρα με την Πολόνια αλλά δεν αρκούσε για να αποκλείσει τη Νις

Παρα την μεγάλη εμφάνιση του Ανέστη Δαλακούρα, τόσο επιθετικά και στο σέρβις, η αγγλική Πολόνια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της σερβικής Νις και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν νοκ – άουτ λόγω του COVID19 και του νέου συστήματος διεξαγωγής, με την τυπικά γηπεδούχο Πολόνια του Ανέστη Δαλακούρα να μπαίνει δυνατά στο πρώτο μέρος και να προηγείται με 1-0 (25-22) με τη συνέχεια να ανήκει τελείως στην Νίς και η οποία κατάφερε να φέρει ανάποδα την αναμέτρηση. Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 (23-25), έκανε το 1-2 (20-25) και το 1-3 (21-25) για την μεγάλη νίκη – πρόκριση στους “8” του CEV CUP.

Ο Ανέστης Δαλακούρας τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, όντας ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ για την ομάδα του πίσω από τον Νίλσον που πέτυχε 20 πόντους ενώ ήταν ο πρώτος σε άσσους στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας 5 σε αριθμό. Ωστόσο η μεγάλη του αυτή εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για την πρόκριση της λονδρέζικης ομάδας στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού θεσμού.