Οι εκτιμήσεις Καραγεωργίου για όσα πρέπει να αλλαξει ο ΠΑΟΚ ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, αλλά και για τον τρομερό Χρήστο Τζόλη, που σκοράρει κατά ριπάς με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του δικεφάλου αλλά και μέχρι πριν τεσσερις μήνες προπονητής της ομάδας της Ξάνθης σχολίασε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Ήρθε με μεγάλη δυσκολία λόγω της αποβολής του Καντουρί στο πρώτο μέρος. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά και θα πρέπει στη συνέχεια να βελτιώσει την εικόνα του. Αυτό έχει εξήγηση με τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι. Ήρθαν παίκτες, έφυγαν, άλλαξε ο προπονητής κι όλα αυτά επηρέασαν. Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ χάθηκε με τον αποκλεισμό από την Ομόνοια. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση. Φυσικά θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια. Βέβαια, αυτό παίζει ρόλο και από το τι πρεσβεύει ο κάθε προπονητής. Αν καταφέρει να περάσει ο Πάμπλο τη δική του φιλοσοφία και να έρθουν παίκτες που θέλει θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει μια σταθερότητα».

Για το επικείμενο Άρης-ΠΑΟΚ ανέφερε: «Πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια ο Άρης παίρνει βαθμούς. Θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα βρουν απέναντί τους μια καλή ομάδα. Ο Άρης έχει πάθος, διάθεση, θέληση και τα έχουν βρει με τον νέο προπονητή».

Για τις τρομερές εμφανίσεις του Τζόλη είπε: «Γερό να έχει αυτό το παιδί ο Θεός. Να τον προσέχουν όλοι στον ΠΑΟΚ γιατί βγάζει ασπροπρόσωπο τον σύλλογο. Έχει φοβερή εκτέλεση και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για την αποβολή του Καντουρί, τέλος, σχολίασε: «Όσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο ξέρουν ότι σε κάποια φάση θα έρθουν σ΄ αυτή τη στιγμή. Όλα δικαιολογούνται, αλλά το θέμα είναι να μην επαναληφθεί. Προηγήθηκε και το πέναλτι που έκανε την περασμένη Πέμπτη με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, όμως δεν έχουμε συνηθίσει ο Καντουρί να παίρνει κόκκινες κάρτες».