Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ αποψινά παιχνίδια

Ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων το βράδυ της Τετάρτης με οκτώ αγώνες για τους ομίλους από τον πέμπτο μέχρι και τον όγδοο.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως αυτές προκύπτουν από τις συμμετοχές τους στο ThrakiSportS Champions League Predictor, το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS.

Αναλυτικά:

Κρασνοντάρ – Ρεν: Φαβορί για τους περισσότερους είναι η ισοπαλία στην οποία ποντάρει το 52% των παικτών. Το 27% βλέπει άσσο των Ρώσων και το 21% διπλό των Γάλλων.

Μπασακσεχίρ – Λειψία: Ξεκάθαρο φαβορί οι Γερμανοί για το 81% των παικτών. Μόλις το 11% ποντάρει στην ισοπαλία και το υπολοιπο 8% σε άσσο της τουρκικής ομάδας.

Σεβίλλη – Τσέλσι: Μοιρασμένες οι προβλέψεις. Το 38% ποντάρει στην ισοπαλία, το 33% βλέπει διπλό των Αγγλων και το υπολοιπο 29% άσσο των Ισπανών.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Λάτσιο: Το 88% προβλέπει νίκη των Γερμανών, το 8% ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες και μόλις το 4% επικράτηση των Ιταλών.

Κλαμπ Μπριζ – Ζενίτ: Το 67% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Βέλγοι, το 23% ποντάρει στιν ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες και μόλις ένας στους δέκα βλέπει διπλό των Ρωσων.

Γιουβέντους – Ντιναμό Κιέβου: Το 99% βλέπει νικη για την ιταλική ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόλις δύο άτομα, κάτω του 1% δηλαδή, ποντάρουν στην ισοπαλία και κανείς στο διπλό των Ουκρανών.

Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα: Στην ίδια λογική το 99% προβλέπει επικράτηση της ισπανικής ομάδας. Κάτω του 1% τα πονταρίσματα στην ισοπαλία, κανείς δεν βλέπει άσσο των ουγγρων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το πιο αμφίρροπο ίσως ματς της βραδιάς. Το 46% βλέπει νίκη της αγγλικής ομάδας. Το 29% βλέπει διπλό των Γάλλων και το υπολοιπο 25% ισοπαλία.