Γ’ Εθνική: Το αντίο των 8 Θρακιωτών του Νέστου Χρυσούπολης στον αγαπημένο τους φίλο Γιάννη Καραμανίδη

Με ανάρτηση τους οι ποδοσφαιριστές του Νέστου Χρυσούπολης την μαγική για αυτούς χρονιά 2018-19 που οδήγησαν την ομάδα στην δεύτερη θέση και στην άνοδο μέσω μπαράζ (έστω και εαν τελικά η ομάδα επέλεξε να παραμεινει στην Γ’ Εθνική) αποχαιρετησαν τον αγαπητό Γιάννη Καραμανίδη, που έφυγε στα 44 του μόλις χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Την ανακοίνωση υπογραφουν και αρκετοί Θρακιώτες όπως ο μαεστρος της επιτυχίας Κυριακος Κετσιεμενίδης αλλα και οι Παύλος Ευθυμιάδης, Παύλος Καθάριος, Κυριακος Αρετάς, ΔήμοςΤζελεπης, Ανδρέας Μκρτσιαν, Νίκος και Αλέξης Μελισσόπουλος και φυσικά όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας εκείνη τη σεζόν.

Η ανάρτηση των παλιών παικτών του Νέστου Χρυσούπολης την σεζόν 2019-19:

Το 2018 ήταν μια σημαδιακή χρονιά για όλους στην ομάδα του Νέστου!! Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και παρερχονται!!! Πολλες φορές και οι παράγοντες!!! Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά ολοι μας γνωρίσαμε εναν υπέροχο, καθαρό και ντόμπρο άνθρωπο!!!
Ο Γιάννης υπήρξε πρώτα φίλος μας και μετα διοίκηση!!
Γιάννη καλό ταξίδι, ας ειναι ελαφρύ το χωμα που θα σε σκεπάσει!!! Εκφράζουμε τα θερμα μας Συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του Γιανναρου!!
Οι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2018-2019