Ο Κένταυρος Νέας Βύσσας πρώτος παλαιστικός σύλλογος από την Θράκη στο Μητρώο αλλά… εκτός λίστας εκλογών της ΕΛΟΠ

Ο Κένταυρος Νέας Βύσσας έγινε την Πέμπτη ο πρώτος σύλλογος από την Θράκη που καλλιεργεί το άθλημα της πάλης και έγινε δεκτός στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Συνολικά 35 σύλλογοι που ανήκουν στην ΕΛΟΠ έχουν γίνει δεκτοί και βάσει της αθλητικής νομοθεσίας, αυτοί και όοι επιπλέον εγγραφούν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 27 Δεκεμβρίου. Τελευταία εγγραφή την Παρασκευή ήταν αυτή του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι ο Κένταυρος Νέας Βύσσας δεν ήταν ανάμεσα στα σωματεία που η ίδια η διοίκηση της ΕΛΟΠ έστειλε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε να εξεταστεί αν έχουν δικαίωμα ψήφου. Γεγονός που ενδεχομένως να προκαλέσει νέο κύκλο παρασκηνίου και ανακοινώσεων ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Κοινώς για την ΕΛΟΠ ο σύλλογος του Έβρου δεν φαίνεται να υπάρχει στον χάρτη αλλά για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπάρχει, ενώ την ίδια ώρα οι άλλοι τρεις σύλλογοι της Θράκης που αναφέρονται σε αυτήν την λίστα (Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης, Αρίωνας Ξάνθης και Δημοκρίτειο Κομοτηνής) δεν έχουν ακόμα λάβει την έγκριση της ΓΓΑ.