Ανακαινίζεται και βάφεται… κόκκινο το γήπεδο των Πηγαδίων για τη νέα εποχή της ΠΑΕ Ξάνθη

Αλλάζουν χρώμα και από πράσινα βάφονται… κόκκκινα τα καρεκλάκια στο γήπεδο των Πηγαδίων, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ΠΑΕ Ξάνθη υπό την προεδρία του Μπιλ Πάπας.

Αυτή θα είναι η πιο σημαντική αλλαγή που θα γίνει στο Xanthi FC Arena, ώστε το χρώμα στο γήπεδο να ταιριάζει με τα επίσημα επί πολλά χρόνια χρώματα της ομάδας και την ερυθρόλευκη φανέλα (και να μοιάζει από ψηλά όπως στην φωτογραφία που προφανώς έχει υποστεί επεξεργασία στο photoshop). Οι αλλαγές έχουν δρομολογηθεί με στόχο το γήπεδο να έχει αλλάξει όψη όταν θα μπορεί να μπει σε αυτό ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας της Ξάνθης, πιθανότατα από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Για την ώρα τα καρεκλάκια παραμένουν φυσικά πράσινα και οι αλλαγές στο πλαίσιο της ανακαίνισης είναι περιορισμένες, αφού έτσι κι αλλιώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει σε όλη την διάρκεια αυτής της αγωνιστικής περιόδου να απολαύσει από κοντά αγώνες ο φίλαθλος κόσμος. Ωστόσο έχουν δρομολογηθεί και το κόστος τους έχει προϋπολογιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται στα χρήματα που επένδυσε ο Μπιλ Πάπας για την πρόσφατη αύξηση – μαμούθ του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ξάνθη.

Μάλιστα η όλη ανακαίνιση δεν θα περιλαμβάνει μόνο την αλλαγή του χρώματος στις καρέκλες. Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι θα δημιουργηθεί τουλάχιστον ένα μεγάλο βίντεογουόλ ενώ υπάρχει σκέψη να δημιουργηθούν σουίτες και να μεταφερθούν τα επίσημα απέναντι από το σημείο στο οποίο βρίσκονται τώρα.

Ολα αυτά όμως θα οριστικοποιηθούν τους επόμενους μήνες και θα λάβουν χώρα το αργότερο εντός του καλοκαιρού, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια όταν θα επιτραπεί επιτέλους η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να συμβεί από τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022 που όλοι στην ομάδα της Ξάνθης ελπίζουν να βρει την ομάδα ξανά στα μεγάλα σαλόνια της SL1…