«Ανεξήγητο, για γέλια και για κλάματα αυτό που συμβαίνει στη SL2» δηλώνει ο Σάκης Παπάζογλου

Δηλώσεις στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 παραχώρησε ο κεντρικός επιθετικός της Ξάνθης, Σάκης Παπάζογλου.

Πρωτίστως τοποθετήθηκε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στον χώρο της Super League 2, όπου ανήκει και ο ΑΟΞ, τονίζοντας πως είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες και πως δεν έχει καταλάβει πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η αγωνιστική δράση.

Παρακάτω, η δήλωση του έμπειρου επιθετικού για το θέμα αυτό ύστερα από σχετική ερώτηση:

«Κάναμε την προετοιμασία μας παίξαμε φιλικά είμαστε σε αναμονή. Δεν έχουμε κάτι σίγουρο, ρωτάμε, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να μας κρατήσουν ζεστούς. Ήταν να ξεκινήσουμε 8 Νοεμβρίου, δώσαμε φιλικά με τοπικές και πιο δυνατές ομάδες. Εμείς σαν Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρουμε ότι η κατηγορία είναι πολύ περίεργη, οι ξένοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Εμείς ξέρουμε την κατάσταση. Προπονούμαστε σε γκρουπ. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι να κλαις και να γελάς. Έχουμε κουραστεί όλοι μακάρι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο γιατί η Super League 2 και η Football League είναι πολύ σημαντικές κατηγορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι οι πρόεδροι έχουν έρθει σε συμφωνία για να τηρήσουν το πρωτόκολλο της Super League 1. Από τη στιγμή που έχει γίνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Κάνουμε συνέχεια τεστ, η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή και είμαστε φουλ προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα. Εντάξει η κατάσταση είναι δύσκολη με τον ιό αλλά σε κανένα άλλο επάγγελμα δεν γίνονται τόσα τεστ όπως σε εμάς».

Βεβαίως, στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Super League 1, λέγοντας πως τον ικανοποίει το γεγονός πως αγωνίζονται αρκετά νέα παιδιά, ενώ παράλληλα μίλησε κολακευτικά για την πορεία μίας πρώην ομάδας του, του Άρη, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μίλησε επίσης και για το γεγονός της ανάληψης του πάγκου της, επίσης, πρώην ομάδας του, ΠΑΟΚ από τον Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο συνυπήρξε στους Θεσσαλονικείς.