ΕΠΣ Θράκης: Κουαρτέτο του Πανθρακικού στην κορυφή! Η μάχη των σκόρερς στην Α’ Κατηγορία

Το πρώτο πρωτάθλημα που διακόπηκε στην Θράκη λόγω Covid ήταν αυτό της Α’ Kατηγορίας στην Ροδόπη, με την 2η αγωνιστική να διεξάγεται στις 17 Οκτωβρίου.

Ο Πανθρακικός, το μεγάλο φαβορί, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την ομάδα λίγες μέρες μετά να περνά και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας την Ανατολή Σερρών, στην επιστροφή του στον θεσμό μετά από μια τετραετία.

Μαζί με τον Πανθρακικό, άλλες δύο ομάδες έκαναν το δύο στα δύο, η Δόξα Γρατινής του Ζόραν Στοΐνοβιτς και το ενισχυμένο Κόσμιο του Σάκη Σκουλή.

Στην μάχη των σκόρερς, όπως και είναι λογικό, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται παίκτες των παραπάνω ομάδων που έχουν και τις καλύτερες επιθέσεις.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται με 3 τέρματα ο Βασίλης Αντωνιάδης που επέστρεψε στον Πανθρακικό μετά από αρκετά χρόνια, ενώ δύο τέρματα έχουν οι συμπαίκτες του Γιαννακιτσίδης, Ρομπέρ και Τοπάλι, ο Πρίφτης του Κοσμίου, ο Ταχόπουλος της Αναγέννησης Παγουρίων και οι Μέριτς, Φιλοσόγλου της Δόξας Γρατινής.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ)
3 ΓΚΟΛ: Αντωνιάδης (Πανθρακικός)
2 ΓΚΟΛ: Γιαννακιτσίδης, Ρομπέρ, Τοπάλι (Πανθρακικός), Πρίφτης (Κόσμιο), Ταχόπουλος (Αναγέννηση Παγουρίων), Μέριτς, Φιλοσόγλου (Δόξα Γρατινής)
1 ΓΚΟΛ: Παρασκευάς, Ίτσας, Ταβασίδης (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), Χασάν Οσμάν (Αετός Μίσχου), Σερδάρ Χατζόγλου, Σαλήχ Ιλκέ, Οζάν Ντουμπάν (Ένωση Ασωμάτων), Μορφακίδης, Βασιλακάκης, Κρεμμύδας (Δόξα Γρατινής), Μαρουντας, Παγκοζίδης, Πασχάλης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Ραμαδάν Σινάν (Νέος Ρομά), Στριγκώνης (Ατσάλι Αρχοντικών)