Δεύτερη αναβολή στις εκλογές της ΟΧΕ ενώ κανένα σωματείο της Θράκης δεν πήρε έγκριση στο Μητρώο της ΓΓΑ

Την επ’ αόριστον αναβολή της γενικής συνέλευσής της, που είχε προγραμματιστεί το Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της οποίας επρόκειτο να διεξαχθούν οι εκλογές στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, ανακοίνωσε η ΟΧΕ.

Οι εκλογές είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκαν για μια εβδομάδα μετά και τώρα ξαναναβάλλονται. Αφορμή είναι πανδημία του κορονοϊου, αλλά υπάρχει πρόβλημα και με την εγγραφή των συλλόγων στο Μητρώο της ΓΓΑ, που αποτελεί προϋπόθεση για να ψηφίσουν στις εκλογές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγής μόνο 12 σωματεία χάντμπολ έχουν εγκριθεί στο Μητρώο της ΓΓΑ και κανένα από αυτά δεν έχει έδρα την Θράκη.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει τα εξής:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι λόγω του Εθνικού lockdown αναβάλλεται επ’ αόριστον η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά στις 13/12 και στην συνέχεια στις 20/12 στην πόλη της Βέροιας.
Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19 καθιστούν σχεδόν αδύνατη την οργάνωση της Γ.Σ., αλλά και την προσπάθεια των σωματείων να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες τους για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ που αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στην Γ.Σ.».