Αλαλούμ με το Πανθρακικό Στάδιο! Έκλεισε με «εντολή υπουργού» ενώ η κυβέρνηση λέει οτι θα είναι ανοιχτό

Τα Εθνικά Στάδια θα παραμείνουν ανοιχτά κατά την διάρκεια του lockdown. Αυτήν την διευκρίνιση έδωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο του Σκάι το πρωί της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Τα λόγια αυτά συνάδουν με εκείνα τόσο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που κάλεσε τον κόσμο να αθλείται την περίοδο της καραντίνας και για αυτόν τον λόγο σημείωσε ότι οι ανοιχτοί δημοσιοι χώροι θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Επίσης, στο ίδιο μήκος κυματος κινήθηκε και η γνωστή δήλωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ότι επιτρέπεται η άθληση σε ατομικά αθλήματα με την υποσημείωση ότι δεν πρέπει να ξεπερνουν τα τρία άτομα οι αθλουμενοι, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το Πανθρακικό Στάδιο που αποτελεί το μόνο Εθνικό Στάδιο της Θράκης, θα πρεπει να παραμείνει ανοιχτό. Αλλά στις αρχές της εβδομάδας ανακοινώθηκε ότι βάζει λουκέτο «με απευθείας εντολή από το γραφείο του υπουργού».

Πλέον αναμένοντα νέες διευκρινίσεις για να αποσαφηνιστεί το αλαλούμ που επικρατεί. Αλλά και επιπρόσθετες, εφόσον ανοιξει. Γιατι αν είναι να μπορούν μόνο τρία συνολικά άτομα να χρησιμοποιούν κάθε φορά τις συνολικές εγκαταστάσεις του, ισως θα είναι δώρο άδωρο να ανοιξει….