Volley League: Επιστρέφει Αλεξανδρούπολη ο Κοντοστάθης, μένουν στις ομάδες τους οι υπόλοιποι Εβρίτες

Τον δρόμο της επιστροφής από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη πήρε ο Γρηγόρης Κοντοστάθης εξαιτίας της αναβολής του πρωταθλήματος και του COVID19.

Ο Εβρίτης λίμπερο της Κηφισιάς αγωνίστηκε την Δευτέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 2 αγωνιστική της Volley League, είχε αγωνιστεί και στην πρεμιέρα με ρον Ολυμπιακό αλλά με το lockdown προ των πυλών το Σάββατο και με τις υποχρεώσεις της Volley League να αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, μετά από σχετική συνεννόηση με την ομάδα του, ταξίδεψε για την Αλεξανδρούπολη.

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των αθλητών της Volley League υπάρχει ανησυχία για το τι μέλει γενέσθαι με την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς γίνονται οι ύστατες προσπάθειες από την ΕΣΑΠ έτσι ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Πάντως, σε αντίθεση με τον Κοντοστάθη, οι υπόλοιποι Εβρίτες παραμένουν στις ομάδες τους.

Ο πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό Βασίλης Μούχλιας και ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Σταύρος Κασαμπαλής παραμένουν στην πρωτεύουσα ενώ και ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Γκαράς παραμενει στην Σύρο, περιμενοντας τις εξελίξεις. Το ίδιο και ο Σωκράτης Χαραλαμπιδης στην Κρήτη. Ετσι κι αλλιώς στην Αθήνα μένει μόνιμα ο Ανδρέας Ανδρεάδης του Μίλωνα αλλά και ο Άκης Δαρίδης, ενώ στην Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε παραμένει τόσο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης όσο και ο προπονητής του στον ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας.

Ετσι κι αλλιώς, εφόσον οριστικά οδηγηθεί σε αναστολή το πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι δεν θα επιτρέπονται σε αυτήν την περιπτωση ούτε οι ομαδικές προπονήσεις, όποιος θέλει θα μπορεί να ταξιδέψει χωρίς πρόβλημα στην γενέτειρά του (είναι η μόνη μεταφορά από νομό σε νομό που επιτρέπεται στην περίοδο της καραντίνας αλλά άπαξ, χωρίς επιστροφή). Αλλά και εφόσον ξεκινήσει, με δεδομένο ότι είναι επαγγελματικός ο λόγος, όποιος έχει ανέβει στον Έβρο, όπως ήδη έκανε ο Κοντοστάθης, θα μπορεί να κατέβει με βεβαίωση της ομάδας του…