Super League: Σε αναμονή η Ξάνθη για το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, δόθηκαν σε τέσσερις αντιπάλους της

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε τρεις ΠΑΕ της Super League 2 χορήγησε κατά την τελευταία συνεδρίασή της το μεσημερι της Τετάρτης η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Απόλλων Λάρισας, ο Κισσαμικός (Χανιά) και ο νεοφώτιστος Ιωνικός είναι οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν το απαραίτητο πιστοποιητικό και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνεδρία είχε δοθεί πιστοποιητικό στον Λεβαδειακό, ενώ σε εκείνη τη συνεδρίαση δεν δόθηκε στην Δόξα Δράμας, γεγονός που ανάγκασε στην συνέχεια τον Απόστολο Πετράκη στο να δηλώσει παραίτηση.

Συνεπώς αφηνει σε αναμονή η ΕΕΑ την Ξάνθη όπως και άλλες επτά ομάδες της SL2. Ενδιαφέρον εχει και ότι η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κατόπιν σχετικής αίτησης της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.». Αντιστοίχως, αναβλήθηκε αορίστως η αντίστοιχη αίτηση των Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη, Θεόδωρου Ζάρα, Δημητρίου Πρίφτη και Ισίδωρου Κούνουπα, που αφορά την ΚΑΕ Αρης.