Super League: Ο Μαλεζάς ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Γκαρσία στα Κ19 του ΠΑΟΚ

Αλλαγή θα έχουμε στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Άμπελ Φερέιρα να πάει στην Παλμέιρας στην Βραζιλία και τον Πάμπλο Γκαρσία που κρέμασε τα παπούτσια του παίζοντας ένα φεγγάρι στην Ξάνθη μετά από μια τριετία στα Κ19 του ΠΑΟΚ με επιτυχίες και τίτλους αναλαμβάνει έστω και χωρίς πτυχίο UEFA Pro τον δικέφαλο.

Αντικαταστάτης σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Μαλεζάς που φέτος κρέμασε και αυτός τα παπούτσια του στην Ξάνθη και έχει ήδη αρχίσει μαθήματα προπονητικής στην σχολή της UEFA A και B.

Οι συζητήσεις με τον 35χρονο Κατερινιώτη έχουν ήδη γίνει και το μόνο που απομένει είναι το τελικό «ΟΚ» της διοίκησης. Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κ19 που είναι προγραμματισμένος για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, οι πρώτες σκέψεις είναι να τον κοουτσάρει ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ, βοηθός του Γκαρσία πλέον και στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Κ19, αφού λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον κορωνοϊό, υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής. Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο Σνάουτσνερ δεν θα είναι ο μόνος συνεργάτης που θα ακολουθήσει τον Γκαρσία στην ανδρική ομάδα, καθώς πρόθεση του Ουρουγουανού -με την οποία συμφωνεί, όπως φαίνεται, και η διοίκηση- είναι να ανεβάσει και άλλα στελέχη του τιμ με το οποίο δούλευε στην δεύτερη ομάδα.