Βύθισε η Ανόρθωση τον ΑΠΟΕΛ αλλά δηλώνει ότι «δεν θα τα βάψει μαύρα» ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που ξεχώρισε στην 8η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρήκε νικήτρια την Ανόρθωση.

Κρίσιμης σημασίας ήταν ο αγώνας για τον Εβρίτη τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων «δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο, αφού την τελευταία εβδομάδα υπήρξε έντονη φημολογία για αποχώρηση του, κάτι που ωστόσο δεν έγινε».

Αρκετοί υποστήριζαν ότι ενδεχομένως αυτός ο αγώνας ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Εβρίτη, αφού «σε περίπτωση ήττας, η αποχώρηση του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει αρκετούς βαθμούς πίσω από την κορυφή».

Φανερά απογοητευμένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με το πέρας του ντέρμπι με την Ανόρθωση, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του κατά την συνέντευξη Τύπου.  

«Όλα ανάποδα, όλα ανάποδα, όλα ανάποδα… ξεκινάμε το παιχνίδι, τραυματισμό και μετά δεχόμαστε γκολ. Δυστυχώς εμείς δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και μάλιστα δεχθήκαμε και δεύτερο.
Δεν το διεκδικήσαμε όσο θα έπρεπε. Χρειάζεται λίγο ρέντα και λίγο τύχη. Δεν μας πάει καθόλου το τελευταίο διάστημα.
Συνεχίζουμε προχωράμε και δεν τα παρατάμε. Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει, τι να κάνουμε να τα βάψουμε μαύρα; Συνεχίζουμε. Δεν έρχεται το γκολ, πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο».