Γ’ Εθνική: Άσφαιροι Ελπίδα Σαπών και Εθνικός Σοχού πρόσθεσαν από ένα πόντο στη συγκομιδή τους

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα από τη μνήμη των λιγοστών φιλάθλων που είχαν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, η Ελπίδα Σαπών και ο Εθνικός Σοχού μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ανασταλτικά πήρε άριστα αλλά δημιουργικά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καραβελίδη. Από την άλλη ο Εθνικός Σοχού είχε μία ισχνή υπεροχή, την οποία δεν μπόρεσε όμως ποτέ να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο έμφαση στις άμυνες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη διάθεση για να απειλήσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23′ όταν ο Φούσκας βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της Ελπίδας αλλά ο Νταφόπουλος δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του. Στο 41′ η Ελπίδα απείλησε με το σουτ του Κουτζή, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά ψηλά από το δοκάρι του Καραβελίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι καλές στιγμές ήταν πάλι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Εθνικό να απειλεί με την εκτέλεση φάουλ του Χαλινόπουλου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία της Ελπίδας. Στο 81′ ο Εμρέ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καραβελίδη και να τον κρεμάσει αλλά ο έμπειρος πορτιέρε των Φιλοξενούμενων δήλωσε «παρών». Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 89′ ο Ταχνατζίδης παραλίγο να εξελιχθεί σε «χρυσή» αλλαγή για τον Εθνικό Σοχού, ωστόσο το δυνατό ευθύβολο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγωνα ήταν ο Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Τερζόπουλο (Έβρου) και Κυριαζή (Θεσσαλίας). Την επόμενη αγωνιστική η Ελπίδα Σαπών δοκιμάζεται στον Εύοσμο με την τοπική Αθλητική Ένωση ενώ ο Εθνικός Σοχού παίζει δεύτερο εκτός εδρας ματς με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (46′ Γεωργαντζάς), Τριαντόπουλος, Μπόζης (46΄ Εμρέ), Δημητριάδης (76′ Πασσάς), Κουτζής (88′ Κουδούνης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαειλίδης, Ιωαννίδης, Γιαγιάκος, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραμπατζάκης, Βλάχος (72′ Στούπας), Βουτσάς (60′ Ταχνατζίδης), Φούσκας (72′ Κουτσικοβαγγέλης)