Super League: Μπαριέντος και… Ντιμπιντάι μίλησαν και ο Βόλος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα

Για την 5η αγωνιστική της Super League ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, πιάνοντας (προσωρινά) τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3′ ο Παμλίδης ύστερα από ασίστ του Σιόντη υποδέχθηκε εντυπωσιακά την μπάλα και με πολύ ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1. Έχοντας το προβάδισμα ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εκείνος που απειλούσε για το δεύτερο γκολ, με τον πρώην τερματοφύλακα του ΑΟΞ Θανάση Γκαραβέλη να πραγματοποιεί για ακόμη ένα παιχνίδι καίριες επεμβάσεις (όπως αυτή στην φάση του 36′ με τον Κροάτη Κρίζμαν).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ουρουγουάνο εξτρέμ Ζεάν Μπαριέντος που την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ του ΑΟΞ και τον Αμρ Ουάρντα έφτασαν στην ανατροπή του σκορ. Αρχικά στο 56′ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ο Μπαριέντος και ευστόχησε για το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 77′, όταν ο εξεζητημένος (κυρίως για τα επιτεύγματά του εκτός αγωνιστικών χώρων) Αμρ Ουάρντα έπιασε την κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος και νίκησε τον Χουτεσιώτη για το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Βόλο των πρώην παικτών του ΑΟΞ Θανάση Γκαραβέλη, Ζεαν Μπαριέντος (που αγωνίστηκαν και ήταν καθοριστικοί) και Έρικ Γέντρισεκ, αλλά και του νεαρού Θρακιώτη Παύλου Λογαρά (δεν ήταν στην αποστολή οι τελευταίοι δύο). Απ’ την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε στον πάγκο του τον Μάκη Γιαννίκογλου, καλείται να βρει στις επόμενες αγωνιστικές το πρώτο του τρίποντο.