ΕΠΣ Έβρου: Μπαμ από Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Επέστρεψε ο «Κυριγκόλ» Γιώργος Κυριζάκης

Την μεγάλη επιστροφή του Εβρίτη επιθετικού Γιώργου Κυριζάκη μετά από 3,5 χρόνια στην Κέρκυρα πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνοντας και επίσημα τη μεταγραφή του.

Το γεγονός πως ο Εθνικός κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή του «Κυριγκολ» ακόμη και σε αυτό το χρονικό σημείο, όπου ουσιαστικά η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό -από την άποψη πως από την στιγμή που έγινε γνωστή η επιστροφή του στην Θράκη και τον Έβρο όλες οι μεγάλες ομάδες της περιοχής- ανάμεσα τους και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ένωση Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Διδυμοτείχου- τον προσέγγισαν ώστε να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα μέσα στη διάρκεια της θερινής περιόδου παρουσιαζόταν κοντά στους απερχόμενους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου.

Εν τέλει, παρόλο που θα είναι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Θράκης και του Έβρου και στην αγαπημένη του ομάδα που έκανε σπουδαία πράγματα στο παρελθόν, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου μάλιστα θα έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 24/4/1994) Εβρίτης επιθετικός, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού προσελήφθη Συνοριοφύλακας.

Στην Κέρκυρα κατάφερε και σκόραρε 84 τέρματα με Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών, φτάνοντας τα 150 συνολικά στην καριέρα του έχοντας 50 τέρματα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, 16 με την Άνθεια και 84 στην ΕΠΣ Κέρκυρας. Φέτος είχε 11 γκολ με τους Αυλιώτες, με τους οποίους βγήκε πέρυσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 τέρματα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (φώτο με τον γενικό αρχηγό Σταμάτη Καργούδη):

«Καλώς ήρθες αρχηγέ…

Ο Κυριγκόλ επέστρεψε στο σπίτι του!

Ο νέος γενικός αρχηγός μας Σταμάτης Καργούδης, καλωσορίζει το δικό μας παιδί Κυριζάκη Γιώργο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ο οποίος πλέον θα φοράει και το περιβραχιόνιο του συλλόγου μας.»