To Champions League επιστρέφει και μαζί το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS με πλούσια δώρα για τους νικητές

Το Champions League από την προσεχή εβδομάδα επιστρέφει και μαζί θα επιστρέψει και φέτος το ThrakiSportS Champions League Predictor Game, δηλαδή το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS.

Απλά κάνετε εγγραφή χωρις κόστος στην σχετική εφαρμογη στο Superbru και αναζητείται το pool του ThrakiSportS. Οσοι έχετε κάνει στο παρελθόν εγγραφή θα οδηγηθείται αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αφιερώσετε ένα λεπτό για να κάνετε εγγραφή δηλώνοντας είτε την ταυτότητά σας στο facebook είτε το e-mail σας.

Εφοσον μπείτε στην ομάδα του ThrakiSportS, το μονο που έχετε να κάνετε είναι ΠΡΙΝ από κάθε αγωνιστική δράση στο Champions League να κάνετε τις προβλέψεις σας για τον νικητή κάθε αγώνα και το σκορ αυτού. Για κάθε σωστή πρόβλεψη (ασσος, διπλό ή ισοπαλία που παίζαμε και στο ΠροΠο) λαμβάνετε έναν πόντο. Αν πετύχετε και το ακριβές σκορ, παίρνετε τρίποντο ενώ αν το προσεγγίσετε πολύ, παίρνετε ενάμισι πόντο αντί για έναν.

Οι πόντοι που λαμβάνετε αθροίζονται και έτσι διαμορφώνεται μια ειδική βαθμολογια μεταξύ των παικτών – αναγνωστών και φίλων του ThrakiSportS που προφανώς θα αλλάζει ανάλογα με το καθε αποτέλεσμα την κάθε αγωνιστική. Οι ανατροπές είναι μεγάλες και η διοργάνωση μαραθώνιος. Στο τέλος ωστόσο κάποιοι θα έχουν περισσότερους βαθμούς από τους άλλους, όπως συμβαινει και στα κανονικά πρωταθλήματα.

Σε αυτούς τους κάποιους το ThrakiSportS όπως κάθε χρόνο θα επιδιώξει να κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα ή και μεγαλύτερα, ανάλογα με την διάθεση των φίλων και χορηγών μας. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε, να γνωριστούμε, να κάνουμε την πλάκα μας μεταξύ μας. Και θέλουμε να μπείτε σε αυτήν την «οικογένεια» με αυτήν την διάθεση και όχι με διάθεση κέρδους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι επιδιώκουμε κάτι ιδιαίτερα καλό τουλάχιστον για τον μεγάλο νικητή, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η σεζόν ολοκληρωθεί φυσιολογικά με τον μεγάλο τελικό στην Κωνσταντινούπολη.

Το ThrakiSportS πριν από κάθε αγωνιστική θα προβάλει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως αυτές γίνονται στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game για την σεζόν 2020-2021 και στο τέλος κάθε αγωνιστικής δράσης, μαζί με τα αποτελέσματα θα βλέπουμε την μεταξύ μας βαθμολογία όπως διαμορφώνεται με βάση τις προβλέψεις του καθενος, ώστε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που «ξέρουν από μπάλα» και ποιοι συνέχεια πηγαίνουν στον… κουβά.

Οπως γίνεται αντιληπτό, στο παιχνίδι μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε και βάσει των όσων έχουμε δει την τελευταία τριετία που το διοργανώνουμε, μετέχουν πολλοί φίλοι αναγνώστες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές δημοσιογράφοι, απλοί φίλαθλοι, ακόμα και… κορυφαίοι αθλητές (που για ευνόητους λόγους έπαιζαν με ψευδώνυμο) αλλά και σημαίνοντες πολιτικοί παράγοντες της Θράκης (στους οποίους αρέσει το ποδόσφαιρο και μπήκαν στην διαδικασία να διαγωνιστούν).

Ετσι λοιπον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γινόμαστε μια μεγάλη παρέα που κυρίως με διάθεση συμμετοχής στο παιχνίδι και όχι ανταγωνιστική θα μπορούμε, μέσω του ThrakiSportS και του ThrakiSportS Predictor να ζήσουμε με διαφορετικό τρόπο την σεζόν που ξεκινά στο Champions League, βρίσκοντας και έναν επιπλέον τρόπο ως Θρακιωτες για να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον όλη την σεζόν την εξέλιξη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ