Super League: «Παρακαλετό» Γιουνές σε Κούγια να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΛ

Σε… σίριαλ τείνει να εξελιχθεί το μεταγραφικό σενάριο της ΑΕΛ με τον Χαμζά Γιουνές, καθώς με ανακοίνωσή της η Λάρισα τοποθετήθηκε ξανά για το εν λόγω θέμα.

Την προ δύο ημερών ανακοίνωση της ομάδας του Κάμπου, με την οποία είχε διαψεύσει τις φήμες περί συμφωνίας, λέγοντας πως ο Τυνήσιος πράγματι προτάθηκε, αλλά για συγκεκριμένους λόγους δεν θα προχωρούσε η εν λόγω κίνηση· ακολούθησε μία σπάνια στα χρονικά εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του ΑΟΞ επικοινώνησε με τους ιθύνοντες των «βυσσινί», ζητώντας τους να περάσει απο ιατρικές και εργομετρικές και αν δεν είναι άριστες τότε να μην τον υπογράψουν, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το εν λόγω γεγονός:

«Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό.»