Το «ευχαριστώ» για την άψογη φιλοξενία του προέδρου της Ελπίδας Σαπών σε αυτόν της Αναγέννησης Θαλασσιάς

Η Ελπίδα Σαπών ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή, καθώς κέρδισε με 2-0 στο γήπεδο της Φελώνης την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Και μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν κάποια παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο η αντιπαλότητα των δυο ομάδων περιορίστηκε καθαρά στις τέσσερις γραμμές και κατά τα άλλα υπήρξε μια άψογη φιλοξενία

Το γεγονός μάλιστα επισήμανε με έμφαση ο πρόεδρος της Ελπιδας Σαπών Γιώργος Μπασδάνης στον ομόλογό του της Αναγέννησης Θαλασσιάς Τάσο Ταρενίδη.

Μάλιστα, ο πρώτος ζήτησε μέσω του ThrakiSportS να εκφραστεί και δημόσια αυτό το ηχηρό ευχαριστώ της ομάδας του προς την διοίκηση της Αναγέννησης Θαλασσιάς

Ο Γιώργος Μπασδάνης υποστήριξε ότι είναι από τις ελάχιστες φορές στα γήπεδα που αισθάνθηκε τέτοια ζεστασιά από την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Δεσμεύθηκε μάλιστα ότι η Αναγέννηση Θαλασσιάς όπως και όλες οι ομάδες του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα λάβουν αντίστοιχη φιλοξενία στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις Σάπες.