Pre League: Επιστρέφει ο Καρδαμανίδης στον Άθλο Ορεστιάδας

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν άργησε όπως φαίνεται να ταυτιστεί για ακόμη μια φορά καθώς ο Άθλος Ορεστιάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Καρδαμανίδη.

Ο έμπειρος αθλητής αφού κρέμασε τα παπούτσια του την φετινή χρονιά ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας έτσι ώστε να αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή δίπλα στον Παναγιώτη Τσιακμάκη.

Η επιλογή του πρώην έμπειρου αρχηγού να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στην φετινή δύσκολη χρονιά είναι και ένα παράδειγμα το πόσο σοβαρά και οργανωμένα ο Άθλος πορεύεται την φετινή χρονιά.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Άθλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Καρδαμανίδη.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα ως αθλητής, ο Γιάννης Καρδαμανίδης παραμένει στην οικογένεια του Άθλου από διαφορετικό πλέον πόστο καθώς αναλαμβάνει χρέη προπονητή, ως άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Τσιακμάκη στη Preleague.

Ο Γιάννης έχοντας συνδέσει το όνομα του από ιδρύσεως του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά μας και έτσι πριν προλάβει να… στεγνώσει η φανέλα που κρέμασε ως αθλητής τον Αύγουστο, βάζει εκ νέου τη φόρμα επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια για να συνεισφέρει αυτή τη φορά από τον «βυσσινί» πάγκο.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλή αγωνιστική χρονιά.

Γιάννη welcome back