LIVE και LIVE STREAMING: H παρουσίαση της νέας διοίκησης και του προπονητή του νέου ΑΟΞ

Παρακολουθήστε LIVE από το ThrakiSportS και σε live streaming μεσα από τη σελίδα μας στο facebook την παρουσίαση του νέου προπονητή και της νέας διοίκησης του ΑΟΞ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την αναρτηση θα εχετε ενημέρωση για την παρουσιαση του νέου προπονητη αλλά από ό,τι φαίνεται και της νεας διοικησης του ΑΟΞ.

Ώρα 14:45 Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν πάρει τις θέσεις τους και αναμένεται η έναρξη της παρουσίασης.

Ώρα 14:50 Από αριστερά προς τα δεξιά θα κάθονται με βαση τα καρετελακια που εχουν τοποθετηθει οι Τόνι Πόποβιτς, Τάσος Γιαμουρίδης, Φάνης Ουζουνίδης και Ανέστης Τσετινές.

Ωρα 14:55 Ειδαμε και τον Μπαμπη Χατζημεστη να εχει ερθει και σε γενικες γραμμες η αιθουσα γεμιζει ασφυκτικα, με απαντες να φορανε μασκες και να εχουν κρατηθει τα ονοματα τους για τυχον ιχνηλατιση σε περιπτωση κρουσματος κορονοϊου

Ώρα 15:00 Πρώτος πήρε τον λόγο ο Μπίλ Πάπας μέσω Skype.

Ώρα 15:05 Μίλησε για περιπου τέσσερα λεπτα σε απταιστα ελληνικα. Δεν ειπε κατι νέο σε σχέση με οσα εχει αναφέρει, ευχαρίστησε τους Πόποβιτς και Γιαμουρίδη, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε καλεσμα για τη νεα εποχη.

Ώρα 15:06 Η συνδεση με τον Πάπας τερματιστηκε μολις τελειωσε τα οσα ειπε. Δεν θα παρακολουθήσει τη συνέχεια. Τον λόγο πάιρνει τωρα ο Φάνης Ουζουνίδης.

Ώρα 15:09 «Η επικύρωση της συμφωνίας τον Σεπτέμβρη της ΕΕΑ ήταν αρχή αυτής της προσπάθειας που ξεκινάει. Αναλαμβάνω με μεγάλη τιμή νομικός παραστάτης της ομάδας και ταυτόχρονα συμμετέχω στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ» δήλωσε ο Φάνης Ουζουνίδης.

Ώρα 15:10 Τον λόγο παίρνει ο πρόεδρος Τάσος Γιαμουρίδης

Ώρα 15:13 «Σημαντική μέρα για τον ΑΟΞ, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για τις διαπραγματεύσεις. Ευχαριστώ τον φίλο Μπιλ Πάπας που μου δίνει αυτή την ευκαιρία», ανέφερε ο Τάσος Γιαμουρίδης.

Ώρα 15:15 Ο Ανέστης Τσετινές που μεχρι τωρα εκτελουσε χρεη και συντονιστη παίρνει τον λόγο και ευχαριστεί τους εκπροσώπους των Xanthifans για την παρουσία τους.

Ώρα 15:18 «Ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε τον ΑΟΞ, να πάρουμε περισσότερα τρόπαια, το πρότζεκτ μας είναι μεγάλο» προσθέτει ο Ανέστης Τσετινές και ευχαριστεί τον Πάπας για την ευκαιρία που του έδωσε.

Ώρα 18:20 Ο Τόνι Πόποβιτς παίρνει τον λόγο μέσα σε χειροκροτήματα και λέει «Ευχαριστώ, καλησπέρα» στα ελληνικά.

Ώρα 15:23 «Στόχος να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, ανυπομονούμε για την έναρξη», αναφέρει ο νέος προπονητής της Ξάνθης.

Ώρα 15:26 Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Τόνι Πόποβιτς, με την βοήθεια της μεταφράστριάς του

Ώρα 15:28 «Δύσκολο το να χτίζεις από την αρχή την ομάδα, έχουμε καλούς παίχτες, θέλουμε να παίξουμε επιθετική άμυνα» μερικές από τις απαντήσεις του νέου τεχνικού του ΑΟΞ.

Ώρα 15:35 «Όταν η ομάδα πάει καλά, πάω και εγώ καλά», απαντάει ο Τόνι Πόποβις μετά από ερώτηση για το αν θεωρεί την Ξάνθη σκαλοπάτι την δική του καριέρα.

Ωρα 15:40 Οι παλαιμαχοι δια του Χατζημεστη προσφεραν στον Ποποβιτς ενα βιβλιο για την πόλη της Ξάνθης και το βιβλιο για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ ενώ καλη επιτυχια στο εργο του προπονητη ευχηθηκε και εκπροσωπος των XanthiFans

Ωρα 15:43 Καπου εδω τελειωνει η παρουσιαση και πλεον αρχιζουν τα πηγαδιακια απο τους παρευρισκόμενους γυρω απο τον μπουφέ, ενώ σε λλιγο ξεκινά και η απογευματινή προπονηση της ομάδας…