Στο στόχαστρο τα οικονομικά των ΕΠΣ για αθεώρητα εισιτήρια, αμοιβές προπονητών, αποζημιώσεις διαιτητών και γιατρών

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Super Μπάλα» στο Mega για την μεγαλύτερη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, δηλαδή την ΕΠΣΑ της Αθηνας.

Οπως έγινε γνωστό, η Αρχή Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει κάνει φύλλο και φτερό τα βιβλία της. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική ποινική εξέταση για τα οικονομικά της μετά από καταγγελίες που έγιναν τους περασμένους μήνες.

Στο στόχαστρο των αρχών είναι τα αθεώρητα εισιτήρια, οι αποζημιώσεις διαιτητών, γιατρών και παρατηρητών σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και στην Γ’ Εθνική που θεωρείται ερασιτεχνική, ενώ παράλληλα, γίνονται έρευνες και για τις αμοιβές των προπονητών.

Μπορεί η υπόθεση να αφορά την ΕΠΣΑ αλλά όπως μετέδωσε ο Παύλος Παπαδημητρίου στο Mega, οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι αντίστοιχες εισαγγελικές έρευνες θα διαταχθούν και στις 52 ΕΠΣ της χώρας, άρα και σε Εβρο, Ροδόπη και Ξάνθη.

Οι παράγοντες των ΕΠΣ στην Θράκη πάντως καθησυχάζουν και υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς όλες οι δραστηριότητές τους γίνονται νόμιμα.