ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στα γήπεδα και στις Καστανιές ο Κυριάκος Πετρόπουλος

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια στα γήπεδα επιστρέφει ο Κυριακός Πετρόπουλος.

Ο 33χρονος μέσος επιστρεφει στις Καστανιές μετά από 4 χρόνια μετά την διετία 2014-16. Εκτός του Άρδα για πολλά χρόνια φόρεσε την φανέλα του ορέστη Ορεστιάδας και μια διετία της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στις Φέρες, ο Άρδας χωρίς τον Πετρόπουλο επικράτησε 2-3 με ολική ανατροπή της τοπικής Θράκης με γκολ των Θανάση Καπετανίδη, Κώστα Ντινούδη και Θανάση Δαρβούδη.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων: Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Κυριάκου Πετρόπουλου στην ομάδα μας! Οι συστάσεις περιττές για τον “Κούλη” μας, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Άρδα και στο παρελθόν, τις περιόδους 2014-15 και 2015-16. Εκ τότε κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, το ένα με την Α.Ε. Διδυμοτείχου (2016-17) και το άλλο με τον Ορέστη Ορεστιάδας (2018-19). Πέρυσι ένα πρόβλημα τραυματισμού τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων. Αποκτήθηκε απο τον Ορέστη Ορεστιάδας, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας! Ευχόμαστε υγεία πάνω απ’όλα και πολλές χαρές μέσα στο γήπεδο!