Γ’ Εθνική: Αποχώρηση Σαμαρά από Ορφέα Ξάνθης και επιστροφή στην Καβάλα και τον Νέστο Χρυσούπολης

Εκ νέου ανατροπή δεδομένων υπήρξε σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο νεαρός αμυντικός Ανδρεάς Σαμαράς, που τελικά αυτή δεν θα τον βρει στην Ξάνθη.

Ο 20χρονος πλάγιος μπακ αρχικά, όπως ανέφεραν τα Καβαλιώτικα μέσα θα παρέμεινε στον φιλόδοξο και φέτος στον τοπικό Βύρωνα, αφού σπουδάζει και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Καβάλας, εκείνος ωστόσο μέσα στη διάρκεια της θερινής περιόδου επέλεξε να επιστρέψει στην Ξάνθη έχοντας το δέλεαρ της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή. Παρότι όμως έκανε προετοιμάσια με τους Ξανθιώτες και είχε συμμετοχή στα φιλικά τους παιχνίδια, εν τέλει δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η νέα σεζόν θα βρει βεβαίως τον Σαμαρά στη Γ’ Εθνική αλλά με διαφορετική ομάδα από εκείνη που είχε αρχικά συμφωνήσει. Συγκεκριμένα, θα ανήκει στο δυναμικό του Νέστου Χρυσούπολης, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το θρακιώτικο στοιχείο στον σύλλογο της Καβάλας.

Ο γιος του γνωστού προπονητή που φέτος επέστρεψε στον πάγκο του Αστερα Μαγικού, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης και συνέχισε σε ακαδημίες Ξάνθης, Άρη Αβάτου, Απόλλωνα Ξάνθης και στην Ασπίδα Ξανθης με την οποία πήρε με το απόλυτο το πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε και στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια πήρε την μεγάλη απόφαση για πρώτη φορά να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός του Νομού Ξάνθης και να αποδεχθεί την πρόταση του Βύρωνα, λόγω της διαμονής του στην Μακεδονική πόλη καθώς σπουδάζει στο ΔΙ.ΠΑ.Ε Καβάλας. Επιστρέφει όμως για τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις στα πάτρια εδάφη.