Το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη για την εκπληκτική διετία του στον Νέστο Χρυσούπολης!

Με ένα συγκινητικό μήνυνα αποχαιρέτησε τον Νέστο Χρυσούπολης μετά το μπάρμπεκιου που παρέθεσε προ ημερών ο προπονητής πλέον της ομάδας Κ19 της Ξάνθης Κυριάκος Κετσιμενίδης.

«Μετά από αρκετές μέρες που αποχώρισα από την ομάδα ήρθε η ώρα τώρα που ωρίμασε η σκέψη μου να ευχαριστήσω την ομάδα που δυο γεμάτα χρόνια έζησα σχεδόν όλα τα συναισθήματα.

Μεγάλες νίκες, απογοητευτικές ισοπαλίες, πικρές ήττες.

Δυο χρόνια τερματίσαμε στην δεύτερη θέση έχοντας απέναντι μας την μια χρόνια την Καβάλα και την δεύτερη Χρόνια τον Πανσερραϊκό. Ιστορικές ομάδες που κυρίως την πρώτη χρόνια τους κοιτάξαμε στα μάτια και χάνοντας ένα πολυπόθητο πρωτάθλημα στο 96’!!!!

Παρ’ολα αυτά καταφέραμε και κερδίσαμε μια άνοδο (παρόλο που η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ανεβεί λόγω κόστους) και ένα κύπελλο!

Έχοντας σε δυο χρόνια έναν συντελεστή με 36 νίκες 5 ισοπαλίες και 5 ήττες!

Νούμερα που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστα αν αναλογιστούμε ότι σπάσαμε το ρεκόρ του ΑΡΗ έχοντας το μεγαλύτερο αήττητο την πρώτη χρόνια και ότι έγιναν με δυο διαφορετικές ομάδες. Αλλάζοντας ριζικά όλη η ομάδα και να κάνουμε και τις δυο χρονιές ομάδες στο παραπέντε!

Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου που τίμησαν με το παραπάνω την φανέλα μας. Τους προέδρους της ομάδας μας, Μπουντρουδη, Λαζαριδη, Ψυχουδακη που πρόσφεραν στην ομάδα ότι καλύτερο μπορούσαν.

Τους γενικούς αρχηγούς μας Τολη και Μαστυγοπουλο που ήταν κάθε λεπτό δίπλα μας. Τα παιδιά που απάρτιζαν το συμβούλιο και προσπαθούσαν κάθε ημέρα, Καραμανίδη, Εμινιδη, Μαιμαρελη, Σιδηροπουλο, Μπανιδης και όλα τα αλλά παιδιά που ήταν δίπλα μας.

Τους συνεργάτες μου αυτά τα δυο χρόνια τον Γκαιντατζοπουλο, Μπακαλογλου, τον Δημητράκη μας τον Μπουγιουκλη τον Τζερακη τον Ριζο τον Ιγκιτιαν και τον αγαπημένο μου Παπαδόπουλο! (Συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον).

Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χρυσουπολης που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη μέρα και πήρα τέτοια αγάπη που εύχομαι να πάρουν όλοι οι προπονητές που δουλεύουν σε ομάδες.

Πραγματικά σας αγάπησα σαν δεύτερη μου οικογένεια και η καρδιά μου θα χτυπάει πάντα για εσάς!!!!

Αν δεν υπήρχε η ομάδα του νομού μου που είμαστε όλοι στρατιώτες γι’ αυτήν δύσκολα θα σας αποχωριζόμουνα.  Δύσκολα φεύγεις από το σπίτι σου και εσείς είστε ένα κομμάτι μου! Να μην παραλείψω να ευχάριστησω τον Μπιλαρο τον κουτρουλο που ήταν πάντα δίπλα μου και προσφέρει τα πάντα σε αυτήν την ομάδα και τον φίλο μου το Καγιά που είναι πάντα στρατιώτης.

Σας ευχαριστώ για όλα που μου προσφέρατε και το μόνο που θα πω είναι εις το επανιδείν!!!!!