ΕΠΣ Έβρου: Αποκλεισμός – σοκ του Εθνικού στα πέναλτι από την ΑΕ Κορνοφωλιάς Λυκόφης (+videos)

Νίκη πρόκριση τεραστίων διαστάσεων στα πέναλτι πέτυχε η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στο 63′ η ομάδα του Εθνικού κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Αμπράση. Το πέναλτι εκτελέστηκε απόκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επιστροφή ο Μπουρντίν άνοιξε το σκορ με 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση σε 1-1 μετά από την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Τσακαλδήμη στο 78′. Το παιχνίδι έληξε βρίσκοντας τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Το ίδιο σκορ είχαμε και στην παράταση και έτσι οδηγηθήκαμε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι που βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-3 και να παίρνουν την πρόκριση για την γ’ φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στη Δραγάνα.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Ουζουνίδης με βοηθούς τους Κωνσταντάκη και Δήμο.

ΑΕΚΛ (Μιχαηλίδης): Σοφοτάσιος, Κουτσούλας, Νταβρανίκας, Ματθαιουδάκης, Καφαμάνης, Μακρής, Τσιαμίτας (Νούφας), Τιαλάκας (c), Δανιλάκης (Γιαμουράς), Τσακαλδήμης, Καράμπογας (Μπαδιανούδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης): Ι. Μεσιτίδης, Καλαϊτζίδης (78′ Πετρίδης), Βρίζας, Πεταλούδης, Λουδοβάρης, Σ. Σουκιασάν (75′ Ε. Σουκιασάν), Πλουμίδης, Τζιντζής (119′ Γκόλιας), Αμπράσης (87′ Τσινταράκης), Μπουρντίν (c), Π. Μεσιτίδης.

Τα παρακάτω βιντεάκια τράβηξε ο φίλος της ομάδας και της ιστοσελίδας μας, Κώστας Βαβάκας τον οποίο και ευχαριστούμε.

Το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 από τον κορυφαίο του παιχνιδιού, Νίκο Τσακαλδήμη:

Η διαδικασία των πέναλτι: