Επιτυχής η ποδηλατοπορεία του Πήγασου το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην πόλη της Ξάνθης

Το απόγευμα της Κυριακής ποδηλάτες της Ξάνθης μικροί και μεγάλοι,  μαμάδες και μπαμπάδες, αθλητές ποδηλάτες πανελληνιονίκες  αλλά και χομπίστες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Ξάνθης και του Πήγασου Ξάνθης, συμμετείχαν στην συμβολική ποδηλατοπορεία που διοργανώθηκε στον ευρύτερο αστικό πολεοδομικό σχηματισμό της Πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ήπιας Κινητικότητας, σεβόμενοι και τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης της Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας.

Οι ποδηλάτες της Ξάνθης,  επεκτείνοντας την δημιουργική τους δραστηριότητα μέσα από τις πρωτοβουλίες του Πήγασου, κατάφεραν εδώ και καιρό να αναπτύξουν την δικιά τους ζωντανή καθημερινή φωνή αντανακλώντας συναισθήματα και προβληματισμούς  για το μέλλον της ήπιας και βιώσιμης μετακίνησης  στην Πόλη-Αγορά της Ξάνθης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά και ξανά  στα ικανά και άξια στελέχη της Τροχαίας Ξάνθης, καθώς και στους συνδημότες μας οδηγούς των Δημοτικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων,  όπως και στην Γενική Γραμματέα του Δήμου Ξάνθη Σοφία Ψωμά, Οικονομολόγο και στην  Όλγα Θεραπίδου, Οικονομολόγο MSc Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμου Ξάνθης για τον όλο συντονισμό», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Πήγασος.