«Βόμβα» με παραίτηση του Γιάννη Μπόσβελη από τον Άρη Αβάτου μετά από έξι χρόνια στην ομάδα

«Βόμβα» έσκασε το μεσημέρι της Κυριακής στον Άρη Αβάτου, αφού μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Γιάννης Μπόσβελης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον Άρη Αβάτου.

Ο Μπόσβελης ήταν παρών στην αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα στον Αρη Αβάτου και τον ανανεωμένο ΑΟΞ στο προπονητικό των Πηγαδίων και αν μη τι άλλο, η δήλωση της παραίτησής του προκαλεί μεγάλη αίσθηση.

Οπως ο ίδιος ενημερώνει, η παραίτηση έχει υποβληθεί ήδη εδώ και μία εβδομάδα, έχει γίνει δεκτή από τον Ηλία Κοτόπουλο και ο ίδιος θα αποχωρήσει επίσημα στο τέλος του μήνα, παραμένοντας όμως πάντα πιστός φίλαθλος της ομάδας.

Ως αιτία αναφέρονται οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις του.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μπόσβελη:

Μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια μέσα στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ, έφτασε η ώρα της αποχώρησης μου από τα διοικητικά καθήκοντα μου που μου εμπιστεύθηκε ο καπετάνιος της ομάδος και ένας άνθρωπος o Ηλίας Κοτόπουλος και η οικογένεια του που πραγματικά το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο απέναντι του .
Μέσα στα 6 χρόνια αυτά στόχος μας ήταν ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ να καταξιωθεί στο Ξανθιώτικο ποδοσφαιρικό στερέωμα και να καθιερωθεί σαν δύναμη στην περιφέρεια που πιστεύω μέσα από την δουλειά μας σε ένα μεγάλο ποσοστό το καταφέραμε όλοι μαζί ενώ στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, πολλοί μας αποκαλούσαν φούσκα.

Γνωρίσαμε στιγμές μεγάλες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα μας και περάσαμε και στιγμές δυσάρεστες τις οποίες όλοι μαζί προσπαθούσαμε να τις ξεπερνάμε και να κοιτάμε ψηλά.
Τα πιστεύω μας ήταν ότι ο Nομός μας έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο και θέληση και μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι μπορούμε και ακόμη πιο ψηλά να πάει αυτή η ομάδα γιατί έχει και σωστή διοίκηση και τους ανθρώπους που την στηρίζουν και αγαπούν.
Στα 6 αυτά χρόνια συνεργάστηκα με προπονητές,γυμναστές ,ποδοσφαιριστές(τους θεωρώ όλους παιδιά μου και πραγματικά θα μου λείψει η γκρίνια τους) τους οποίους και ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε είτε θετικά είτε αρνητικά.
Μέσα σε αυτή την οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ,γνώρισα ανθρώπους που δεν τους ήξερα και οι οποίοι ήταν στο πλευρό της ομάδος .
Λίγοι στην αρχή σιγά σιγά μεγάλωνε όμως η δύναμη τους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους φιλάθλους της ομάδος μας, οι οποίοι πάντα ήταν εκεί είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Γνώρισα παράγοντες άλλων ομάδων είτε του Nομού μας είτε της Περιφέρειας μας ακόμη και μεγάλων συλλόγων (λόγω κυπέλλου Ελλάδος όπου κάναμε ονειρεμένο ταξίδι και μακάρι να το ζήσουν και άλλες ομάδες)που πραγματικά μοχθούν και έχουν την αγάπη τους απέναντι σε αυτό που πρεσβεύουν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο.
Μεγάλη τιμή για μένα στο διάστημα αυτό ήταν η εκλογή μου σε ψηφοφορία από τα σωματεία της Ξάνθης και η βράβευση μου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων το 2014-15.
Κορυφαίες στιγμές στα 6 χρόνια οι 3 τίτλοι πρωταθλητή τα 2 κύπελλα και οι παραμονές στην Γ΄Εθνική για 3 χρονιές συνεχόμενες που ήταν και στόχος της ομάδος.
Οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις με υποχρεώνουν να αποσυρθώ από την καθημερινή τριβή με τα δρώμενα της ομάδος αλλά δεν θα με ξεχάσετε τόσο εύκολα εκεί στο Άβατο αφού με κάνατε να αγαπήσω το χωριό και την ομάδα .
Υπέβαλλα την παραίτηση μου στην κεφαλή της ομάδος τον Ηλία Κοτόπουλο στις 12/9/20 και ευχαριστώ που την έκανε αποδεκτή και θα παραμείνω σε αυτή μέχρι τις 30/9/20 όπου και θα παραδώσω στους αντικαταστάτες μου οι οποίοι πιστεύω θα συνεχίσουν το έργο της διοίκησης.Θα είμαι δίπλα στα παιχνίδια της ομάδος μας στην κερκίδα μαζί σας και θα χειροκροτώ τις προσπάθειες των παιδιών μας τα οποία πιστεύω ακράδαντα ότι θα πάνε την ομάδα μας ακόμη πιο ψηλά γιατί μπορούν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να το πω μόνο για μια ομάδα και ένα χωριό που με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ ότι είμαι οικογένεια γι’ αυτούς. Πέρασα υπέροχες στιγμές , μέσα και έξω από το γήπεδο , έκανα πραγματικές φιλίες, έμαθα πως είναι να αγωνίζεσαι για ανθρώπους που σε αγαπάνε και να προσπαθείς να τους κανείς περήφανους .
Σας ευχαριστώ για όλα και να ξέρετε ότι δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα …. θα έρχομαι να σας βλέπω γιατί πλέον θεωρώ το Άβατο χωριό μου …….. γιατί ΑΒΑΤΟ είσαι !!!