Από την Κομοτηνή ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών του Τόκυο η Μαρία Πρεβολαράκη

Από την Θράκη και συγκεκριμένα από την Κομοτηνή ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο η Μαρία Πρεβολαράκη, ίσως το μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής πάλης στην εποχή μας.

Μαζί με τον προπονητή της βρέθηκαν για 12 μέρες στην πρωτεύουσα της Ροδόπης για να περάσει από τα σύγχρονα εργαστήρια της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Με την ευκαιρία, πραγματοποίησε κοινές προπονήσεις με αθλητές του ΑΣ Δημοκρίτειο και φυσικά την καλή της φίλη και next big thing της ελληνικής πάλης Νικολέτα Μπάρμπα, κόρη του καθηγητή του αθλήματος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αλλά και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Γιάννη Μπάρμπα.

Αρχές Οκτωβρίου στα πλαισια της συνεργασίας της ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ και της ΕΛΟΠ θα έρθουν στην πρωτεύουσα της Ροδόπης επιπλέον 30 πρωταθλητές παλης (μέλη των εθνικών ομάδων) για να περάσουν και αυτοί από το εργομετρικό στην Κομοτηνή.

Στην κεντρική αναμνηστική φωτογραφία από την αίθουσα πάλης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής η Μαρία Πρεβολαράκη με τον προπονητή της, τον Γιάννη και τη Νικολέτα Μπάρμπα καθώς και τον Κομοτηναίο παραολυμπιονίκη Άλεξ Ταξιλδάρη.