Β’ Εθνική: Συμφώνησε με τον Κομοτηναίο γκαρντ του Ολυμπιακού Ανδρέα Περρή ο ΓΑΣ Κομοτηνή! (+photo)

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 18χρονο Κομοτηναίο σούτινγκ γκαρντ Ανδρέα Περρή που πέρυσι κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τον Ολυμπιακό.

Ο Περρής πέρασε στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης και θα συνδυάσει τις σπουδές του με το αγαπημένο του άθλημα, με πολλές φιλοδοξίες και στους δύο τομείς.

Ο θρακιώτης γκαρντ ξεκίνησε από τον Αίαντα Κομοτηνής και στην συνέχεια έπαιξε στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΚΑ. Έπειτα, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό που πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων και ξαναεπέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για λογαριαμσό της ιστορικής ΧΑΝΘ. Την περασμένη περίοδο έπαιξε και πάλι για την ομάδα του Πειραιά κατακτώντας την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως προαναφέραμε.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μαζί με τον Ανδρέα Περρή, ανακοίνωσε και τον Στράτο Iορδάνογλου, που ήταν ήδη γνωστό πως έχει συμφωνήσει με την ομάδα και με αυτές τις δύο κινήσεις έκλεισε το ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο 2020-21.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή:

«Με δυο σημαντικές προσθήκες κλείνουμε το φετινό μας ρόστερ. Ο Ανδρέας ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αία Κομοτηνής αλλά σε πολύ μικρή ηλικία (13 χρονών) μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε προπονήσεις με σημαντικούς προπονητές. Στα 15 του, αγωνίστηκε στη ΔΕΚΑ του Χατζηβρέττα και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Εκεί αγωνίστηκε ένα χρόνο κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο εφήβων (αν και παίδας) για να ξαναγυρίσει στη Θεσσαλονίκη παίζοντας στη ΧΑΝΘ και κατακτώντας το Παννελήνιο σχολικό πρωτάθλημα με την κολλέγιο Μαντουλίδη. Την περσινή χρονιά ο Ανδρέας ξαναγύρισε στον Ολυμπιακό κατακτώντας την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Ολοκληρώνοντας την τρίτη Λυκείου, πέρασε στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης και αυτό στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει στην Κομοτηνή αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.
Ο 18χρονος αθλητής μας έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard
Με αυτές τις δυο προσθήκες η ομάδα δυναμώνει πολύ στη θέση των guards. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.»